Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 9 juni 2023

1.INLEIDING

Struiksma Photography, gevestigd op Dorpsstraat 16, Wormer (hierna: “wij” of “ons”), respecteert uw privacy en is vastbesloten om deze te beschermen door onze naleving van dit beleid. Dit beleid beschrijft:

  • de soorten informatie die we kunnen verzamelen of die u ons kunt verstrekken wanneer u onze website struiksma.photography (onze “Website”) bezoekt
  • onze praktijken voor het verzamelen, gebruiken, behouden, beschermen en openbaar maken van die informatie.

Dit beleid is van toepassing op informatie die we verzamelen:

  • Op deze Website
  • In e-mail, tekst en andere elektronische berichten tussen u en deze Website.

2. VERZAMELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

De persoonsgegevens die we verzamelen, kunnen onder andere uw naam, adres, e-mailadres, IP-adres, en informatie over uw voorkeuren als u interactie aangaat met onze Website.

3. HOE WE UW PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN

We gebruiken uw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Het leveren van diensten en informatie die u aanvraagt
  • Het bieden van klantenservice en ondersteuning
  • Het verbeteren van onze Website, producten en diensten
  • Het versturen van nieuwsbrieven en andere informatie
  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen en juridische procedures.

4. HOE WE UW PERSOONSGEGEVENS DELEN

We verkopen of verhuren uw persoonsgegevens niet aan derden voor hun marketingdoeleinden. We kunnen uw persoonsgegevens delen met serviceproviders of andere derde partijen die namens ons optreden voor verwerking in overeenstemming met dit privacybeleid.

5. UW RECHTEN

U hebt het recht om te verzoeken om inzage, correctie, verwijdering en beperking van uw persoonsgegevens. Bovendien heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@struiksma.photography.

6. BEVEILIGING VAN UW PERSOONSGEGEVENS

We gebruiken passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onopzettelijk of onwettig verlies, vernietiging, schade, wijziging, ongeautoriseerde openbaarmaking of toegang.

7. WIJZIGINGEN IN ONS PRIVACYBELEID

Het is ons beleid om alle wijzigingen die we aanbrengen in ons privacybeleid op deze pagina te posten. Controleer deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van updates of wijzigingen in ons privacybeleid.

8. CONTACT

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en dienen gericht te worden aan info@struiksma.photography.

9. COOKIES

We kunnen gebruik maken van cookies (kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen) en vergelijkbare technologie├źn om uw interactie met onze diensten te vergemakkelijken en te verbeteren. U kunt uw browser instellen om alle of sommige browsercookies te weigeren, of om u te waarschuwen wanneer websites cookies plaatsen of deze toegang hebben. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze site mogelijk ontoegankelijk worden of niet goed functioneren.

10. KINDEREN ONDER 16 JAAR

Onze Website is niet bedoeld voor kinderen onder de 16 jaar. Niemand onder de leeftijd van 16 mag persoonsgegevens aan de Website verstrekken. We verzamelen niet bewust persoonsgegevens van kinderen onder de 16 jaar.

11. GEGEVENSOVERDRACHT

Wij kunnen uw gegevens overdragen aan locaties buiten uw thuisland of regio. De databeschermings- en andere wetten van deze landen zijn mogelijk niet zo uitgebreid als die in uw land. We zullen echter alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw privacyrechten beschermd blijven.

12. LINKS NAAR DERDE PARTIJEN

Onze Website kan links naar andere websites bevatten die buiten onze controle vallen en die niet onder dit privacybeleid vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de beveiliging of privacy van informatie die door u wordt verstrekt aan derden.

13. KLACHTEN

Als u van mening bent dat wij de AVG niet naleven, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 9 juni 2023.